O Nama

SNE ENERGY DOO je kompanija osnovana 2011. godine u Čačku sa osnovnom delatnošću proizvodnje elektroenergetskih srednjenaponskih postrojenja i prateće opreme prema licenci renomirane multinacionalne kompanije Schneider Electric, jednog od lidera na svetskom elektroenergetskom tržištu. Licencnim programom je obuhvaćena proizvodnja srednjenaponskih vazduhom izolovanih postrojenja tip SM6 nazivnog napona do 38,5kV i gasom izolovanih postrojenja tip RM6 nazivnog napona do 24kV.

Nakon obuke kadrova, transfera tehnologije i validacije od strane stručnog osoblja Schneider Electric Francuska, početkom 2012. godine kreće proizvodnja SM6 i RM6 razvodnih postrojenja do 24kV za teritoriju Republike Srbije. 2017. godine smo proširili naš proizvodni program sa SM6 36 razvodnim postrojenjima i dobili licencu za proizvodnju i prodaju na teritoriji jugoistočne Evrope za ovaj proizvod.

Konstantnim usavršavanjem, ulaganjem u kadrove i njihova znanja, usvajanjem inovativnih ideja licencnog partnera i pre svega praćenjem potreba klijenata i trendova na tržištu, kompanija SNE Energy je postala prepoznatljiv brend i pouzdan partner koji svojim klijentima može ponuditi proizvod visokih performansi i kvaliteta za sekundarnu distibuciju srednjeg napona u svim industrijskim i distributivnim transformatorskim stanicama. Osim isporuke opreme, možemo ponuditi i tehničku podršku u fazi izrade projekta ili tehničkog rešenja, fabričko prijemno ispitivanje i obuku kadrova, servis opreme i podršku u periodu eksploatacije.

Ispunjenje zahteva korisnika je naš imperativ. Zato pažljivo osluškujemo predloge i zahteve naših korisnika kako bismo iste ispunili pa i nadmašili. Građenje poslovnog odnosa sa korisnicima naših proizvoda koji se zasniva na poverenju i pouzdanosti je naš imperativ.

Jedini put napred je konstantno usavršavanje i unapređenje znanja. Da bismo obezbedili visokokvalitetne proizvode neprestano ulažemo u tehnička znanja i iskustvo.

10 GODINA ISKUSTVA

Konstantnim usavršavanjem, ulaganjem u kadrove i njihova znanja, usvajanjem inovativnih ideja licencnog partnera i pre svega praćenjem potreba klijenata i trendova na tržištu, kompanija SNE Energy je  postala prepoznativ brend i pouzdan partner koji svojim klijentima  može ponuditi  proizvod visokih performansi kvaliteta za sekundarnu distribuciju srednjeg napona u svim industrijskim i distributivnim transformatorskim stanicama.

Objekat SNE

SNE Energy posluje u zelenoj, pametnoj i poslovno-edukativnoj zgradi koja je izgrađena prema principima energetske efikasnosti. U objektu su implementirana najsavremenija rešenja u oblasti BMS-a, toplotne pumpe voda-voda za grejanje i hlaĎenje objekta, niskotemperaturno podno grejanje objekta, proizvodnja zelenog kWh – solarni paneli na krovu objekta snage 54,7kW. Sva elektroenergetska oprema i oprema za BMS, video nadzor, detekciju požara je Schneider Electric i ceo objekat predstavlja SHOW ROOM primenjenih rešenja.

Tehnička podrška

Uz svaki od naših proizvoda dostavljamo i kompletnu tehničku dokumentaciju:
– Električne šeme (jednopolne šeme, razvijene šeme, prednji izgledi, raspored opreme)
– Uputstva za montažu
– Uputstva za manipulaciju i održavanje
– Atestna dokumentacija
Naš tim inženjera može pružiti podršku prilikom izrade idejnih rešenja, projekata, tehničkih rešenja ili tenderske dokumentacije.
U skladu sa zahtevima kupaca možemo organizovati prezentaciju naših proizvoda uz praktične primere u našoj radionici i izložbenom prostoru.

Ispitna stanica

U okviru svog proizvodnog pogona, SNE Energy ima ispitnu stanicu opremljenu za fabričko ispitivanje svojih proizvoda. Ispitivanje se vrši u skladu sa važećim IEC standardima za srednjenaponska postrojenja i zahteva licencnog partnera Schneider Electric. Posedujemo ispitne uređaje i opremu za dielektrično testiranje naponom do 100kV, 50Hz, 1min, proveru prelaznog otpora i pada napona, podešavanje i testiranje relejne zaštite, ispitivanje funkcionalnosti opreme za daljinski nadzor i upravljanje.

Servis i održavanje

Servis opreme i podrška u periodu eksploatacije.

Naš partner

GARANCIJA KVALITETA

Firma SNE Energy je prve sertifikate kojima potvrđuje visok kvalitet svojih proizvoda i poslovnost koju održava na zavidnom nivou dobila još 2013. godine, neposredno nakon osnivanja. Kontinuiranom obnovom sertifikata SRPS ISO 9001:2015, SRPS ISO 14001:2015 i SRPS ISO 45001:2018 potvrdili smo svoju usmerenost na efikasnost i efektivnost sistema menadžmenta kvalitetom, sistema menadžmenta životnom sredinom i menadžmenta zaštitom zdravlja i bezbednošću na radu.

Tehnička podrška, servis i održavanje

Naš tim inženjera može pružiti podršku prilikom izrade idejnih rešenja, projekata, tehničkih rešenja ili tenderske dokumentacije.
U skladu sa zahtevima kupaca možemo organizovati prezentaciju naših proizvoda uz praktične primere u našoj radionici i izložbenom prostoru.

[contact-form-7 id="131" title="Contact Page Form"]

RADNO VREME

8:00am – 4:00pm